Çankırı İl Koordinatörlüğü

TKDK BAŞKANI ANTALYALI BATMAN'DA


Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Başkanı Dr. Ahmet Antalyalı, Batman Valiliğinin daveti üzerine Batman İline ziyarette bulundu.

İlk olarak Batman Vali Yardımcısı Sayın Murtaza Ersöz ile görüşen Antalyalı, kendisinden Batman ili yatırım potansiyelleri ve Batman’a kurulacak TKDK İl İrtibat Ofisi hakkında bilgi aldı. TKDK Başkanı Antalyalı da TKDK’nın mevcut yürütmüş olduğu çalışmalar, 81 il süreci ve hazırlıkları devam eden IPARD 3 programı hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Ardından Tarım ve Ormancılık İl Müdürlüğü’ne de ziyaret gerçekleştiren Antalyalı, burada İl Müdürü Mehmet Aydın’dan ilin mevcut tarım ve hayvancılık durumları, gerçekleştirilmiş olan desteklemeler ve ihtiyaçlar hakkında bilgi aldı. Ayrıca İl Şube Müdürleri ile de görüşen Antalyalı müdürlere çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Antalyalı Batman Valisi Sayın Ekrem CANALP ile de görüşerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Son olarak da Başkan Antalyalı Batman’da yer alan büyükbaş hayvancılık ve lisanslı depoculuk işletmelerine ziyaret gerçekleştirerek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alarak Batman ziyaretini sonlandırdı.

Sayın Vali Yardımcısı Ersöz TKDK Başkanı tarafından böyle bir ziyaret gerçekleştirilmesinin çok anlamlı olduğunu, TKDK yatırımlarının Batman için büyük bir şans olacağını, Valilik olarak ellerinden gelen katkıyı ortaya koyacaklarını ifade ettiler. Başkan Antalyalı da yapmış oldukları çalışmalar ve katkılardan dolayı  Sayın Ersöz’e teşekkür etti.

Cimer