Çankırı İl Koordinatörlüğü

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞINDAN KURUMUMUZA ZİYARET




Kültür ve Turizm Bakanlığı Kontrolörler Kurulu Başkanı Barış Can Üstüntaş, TKDK Başkanı Dr. Ahmet Antalyalı’ya ziyarette bulundu.

İki Kurum arasında iletişimin önemine ve kurumsal ilişkilerin geliştirilmesine değinilen görüşmede ayrıca TKDK kapsamında gerçekleştirilen sözleşme ve ödeme öncesi kontroller ile TÜİK tarafından oluşturulan yeni kırsal alan listesi ele alındı. 

Üstüntaş, Antalyalı'ya hayırlı olsun ve başarı dileklerinde bulundu. Antalyalı da Kontrolörler Kurulu Başkan Yardımcılığından Kurul Başkanlığına yeni atanan Üstüntaş’a hayırlı olsun dileklerini paylaşarak muvaffakiyetler diledi.

Ziyaret sonrasında Üstüntaş tarafından TKDK yöneticilerine ve teknik personeline güncel çalışmalar hakkında bilgilendirme yapıldı.

TKDK destek konuları içerisinde yer alan Çiftlik Faaliyetlerinin Çeşitlendirilmesi ve İş Geliştirme Tedbiri kapsamında kırsal turizm ve rekreasyon faaliyetine ilişkin yatırımlarda, uygun yatırımlara belgelendirme işlemleri Kültür ve Turizm Bakanlığı Kontrolörler Kurulu Başkanlığı tarafından yürütülüyor. 

Cimer