Çankırı İl Koordinatörlüğü

İl Koordinatörlüğümüzden Türk Kızılay’ına destek


Türk Kızılay’ının kan bağışı çağrısına destek olmak amacıyla “1 dakika için, harekete geçin” sloganıyla başlattığı kampanya ile destek olan İl Koordinatörlüğümüz, kuruluşunun beşinci yılında, 15 Şubat Çarşamba günü, İl koordinatörlüğü hizmet binasında kan bağış etkinliğini gerçekleştirdi. 
 

İl Koordinatörümüz Emre Akbıyık, kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederken, İl Koordinatörlüğümüz personelleri ise yakın çevredeki esnafları kapı kapı dolaşarak kan bağışı kampanyasına katılımı arttırmak için çaba harcadı. 
 

İl Koordinatörlüğümüz personeli, kamu kurum ve kuruluşları çalışanları, vatandaşlarımız ve Oğuz boyları yaren ekibi üyelerinin kan bağışında bulunduğu etkinliği yerel basın mensuplarımız da izledi.

Etkinlik sırasında basın mensuplarına konuşan ve ülkenin ihtiyaçlarını ön planda tuttuklarını dile getiren Akbıyık, "TKDK olarak her ne kadar hibe destekleri veren bir kurum olsak da gerek Çankırı'nın, gerekse ülkemiz ve milletimizin önceliklerine duyarsız kalamazdık. Türk Kızılay’ının bağış çağrısına bizler de kulak verdik. Mesai arkadaşlarımızla gönüllü olarak kampanyaya dahil olduk." dedi.

Çalışanların kurumda yapılacak bağışı duyurduğunu bildiren Akbıyık, "Çevremizde bulunan kamu kurum ve işletmeleri kapı kapı gezdik. Arkadaşlarımız, broşürlerle kan bağışının önemini anlatıp Türk Kızılayına kan bağışına davet etti." diye konuştu.
















 

Cimer