Çankırı İl Koordinatörlüğü

Kamuoyuna Önemle Duyurulur


Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu olarak vatandaşlarımızdan herhangi bir isim altında hiçbir ücret talebinde bulunulmamaktadır. Kurum uzmanlarımız tarafından hibe programları yayınlandığında tüm bilgilendirmeler ücretsiz yapılmakta, gerekli dokümanlar üzerinde herhangi bir ücret talep etmeksizin kişi ya da işletme ile koordineli bir şekilde çalışılmaktadır.

Kurumumuz, vatandaşlarımızın IPARD programından etkin bir şekilde faydalanabilmesi için yoğun çaba sarf etmektedir. Vatandaşlarımızın, IPARD programı, desteklenen sektörler, hibe oranları, başvuru koşulları ve proje başvuru süreci gibi her konuda bilgi almak üzere yüz yüze görüşmelerin yapılabilmesi, gerekli dökümanları basılı olarak edinebilmesi amacıyla oluşturulan yardım masası ilk günden bu yana İl Koordinatörlüğü hizmet binasında görev yapmaktadır. Ayrıca 444 85 35 numaralı Yardım Masası hattı mesai saatleri içerisinde sorularınızın cevaplanması konusunda sizlere destek sunmaktadır.  Kurumumuzun resmi web sitesi http://www.tkdk.gov.tr/ ve İl Koordinatörlüğümüzün resmi web sitesi http://cankiri.tkdk.gov.tr/   IPARD destekleri hakkında bilgilendirici dökümanların bulunabileceği diğer kanallardır.

Bununla birlikte üzülerek belirtiriz ki; Bazı kişi ve işletmelerden Kurumumuz adı kullanılarak hibe desteği vaadiyle belli miktarlarda para talep edilerek dolandırıcılık teşebbüsünde bulunulduğu öğrenilmiştir. Tüm vatandaşlarımızın söz konusu kişi ya da kuruluşlara itibar etmemesi gerektiğini bu vesile ile bir kez daha hatırlatırız.

Bu tür bir uygulama ile karşılaşan kişi ya da işletmelerin zaman kaybetmeden emniyet güçlerini bilgilendirmelerinin kamu güveni açısından fayda sağlayacağını belirtmek isteriz.



Saygılarımızla

 
Emre AKBIYIK
TKDK Çankırı İl Koordinatörü
 
Cimer